Scroll to Top

Αυθεντική japanese κουζίνα στο απόγειο της

By freddo1 / Published on Τρίτη, 20 Οκτ 2020 18:34 ΜΜ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυθεντική japanese κουζίνα στο απόγειο της / 72 views

Στο Kiku, το πρώτο ιαπωνικό εστιατόριο της Αθήνας, συναντήθηκαν σε χαλαρήατμόσφαιρα και απόλαυσαν καθαρόαιμη ιαπωνική κουζίνα σε διακριτικά πολυτελέςπεριβάλλον ο Γιώργος Ντάβλας με την Χριστίνα Μήτση και τον Μιχάλη Μανιάτη. Επιβλητική ατμόσφαιρα, σύγχρονο, στιβαρό, πολυτελές design που δε «φωνάζει»και η ιαπωνική κουζίνα ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ιδανικό σκηνικό για νααπολαύσετε αληθινό sushi, κλασικές αλλά και πιο εξεζητημένες ιαπωνικές γεύσεις,με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Στην ατμόσφαιρα και το σύνολο της γαστρονομικής εμπειρίας του Kiku, συμβάλλειαποφασιστικά και το bar, που κάνει τη διαφορά με κάποια από τα καλύτερα ουίσκιτης Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου, premium ποτά, ευφάνταστα cocktails καιμοναδικές ποικιλίες κρασιών. Στο Kiku θα δοκιμάσετε sushi που ανταποκρίνεταιστην Japanese ταυτότητα του, εξαιρετικά θαλασσινά αλλά κι εκλεκτά κρέατα σεπρωτότυπες συνταγές ιαπωνικής υπογραφής.

Ενδεικτικά, γαρίδες και χτένια μετζίντζερ και λάδι τρούφας, τρυφερός σολομός σχάρας με σως λάιμ-σόγιας-πιπεριού,παϊδάκια αρνιού με ιαπωνική sauce barbecue, μαριναρισμένος τόνος σούσι μεφρέσκια τρούφα, πανσέτα Kabayaki με πουρέ σελινόριζας είναι μερικά από ταπιάτα της κάρτας του εστιατορίου.Στο Kiku δεν πασχίζουν να εντυπωσιάσουν αλλά, δημιουργούν ευφάνταστα και μεακρίβεια πιάτα, που επιδεικνύουν γαστρονομική ωριμότητα και αριστεία.


Αρέσει σε %d bloggers:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο