Scroll to Top

Σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Λεμεσό της Κύπρου για ολιγοήμερες διακοπές η Σούλα Λιάκου

By freddo1 / Published on Τετάρτη, 23 Ιούν 2021 16:33 ΜΜ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Λεμεσό της Κύπρου για ολιγοήμερες διακοπές η Σούλα Λιάκου / 81 views

Η γνωστή επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, Σούλα Λιάκου, βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό της Κύπρου. Τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία του αριστοκρατικού αρχαίου βασιλείου της

Αμαθούντας, όλα τα δωμάτια του εντυπωσιακού ξενοδοχείου AMARA προσφέρουναπρόσκοπτη θέα της Μεσογείου και του ευρύτερου ορίζοντα. Με 207 ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, απλές αλλά και διώροφες duplex, αλλά φυσικά και τη
προεδρική σουίτα Amara που καλύπτει 230 τ.μ. με δική της πισίνα.

Τοποθετημένα στην παραλία, απομακρυσμένα από το κεντρικό κτήριο, μια σειρά από μπανγκαλόου ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, είναι ιδανικά για μεγάλες παρέες ή
οικογένειες που αναζητούν ιδιωτικότητα.

Όλα τα  δωμάτια και οι σουίτες  έχουν διακοσμηθεί με απαλές, αμμώδεις αποχρώσεις, μπλε και τιρκουάζ τόνους καθώς και φυσικό ξύλο ash.

Το ξενοδοχείο AMARA αποτελείται από δύο ξεχωριστούς τομείς, την αποκλειστική πτέρυγα του Spa για ενήλικες, και την οικογενειακή πτέρυγα, η οποία διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με αφοπλιστική θέα στη θάλασσα.

Το Spa, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους συμβούλους της Raison d’Etre, προσφέρει μια σειρά θεραπειών από την Carita και την Organic Pharmacy ενώ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι υπηρεσίες laconium, caldarium, tepidarium
και frigidarium όπως και η μοναδική banya suite, εμπνευσμένα από τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά. Για τους λάτρεις της γαστρονομίας το AMARA φιλοξενεί τρία ιδιαίτερα εστιατόρια με την υπογραφή παγκοσμίως διακεκριμένων σεφ: Το Matsuhisa Limassol, που συμπληρώνει τη συλλογή των εννέα διεθνών προορισμών του ιδιοφυή star σεφ Nobu Matsuhisa, το Ristorante Locatelli του βραβευμένου με αστέρι Michelin Giorgio Locatelli και το Armyra by Papaioannou του Έλληνα μάστερ των θαλασσινών Γιώργου Παπαϊωάννου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016).


Αρέσει σε %d bloggers:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο